Cégünkről

A Bakator Borkereskedést 1992-ben alapítottuk, azzal a céllal, hogy az akkor piacra lépő, ma már nagy hírnevet szerzett, magánpincészetek borait megismertessük és eljuttassuk a vásárlókhoz. Tevékenységünk eleinte csak a nagykereskedelem volt, ám később megnyitottuk borszaküzletünket Budapesten.

Az üzletben megtalálhatók a hazai és külföldi borok valamint az eredeti magyar pálinkák széles választéka mellett a borok, pezsgők szervírozásához nélkülönözhetetlen professzionális eszközök, kiegészítők, csokoládék, borlekvárok, szakfolyóiratok valamint más finomságok.

Az ízek, aromák „érzékszervi rögzítésére” rendszeres kóstolókat szervezünk minden érdeklődő számára.

A nagykereskedelmi tevékenység eleinte éttermek és szállodák borigényeinek ellátását jelentette, ma viszont már kereskedelmi láncok is a megrendelőink közé tartoznak.

A minőséghez való elkötelezettségünk továbbra is maximális, ami azt jelenti, hogy sok kiemelkedő borász borait forgalmazzuk, továbbá fiatal még ismeretlen, de ígéretes pincészetek, borászok borainak bemutatását is fontos feladatunknak tartjuk.

A választék kialakításánál gondosan figyelünk arra, hogy a világ fajták mellett a jellegzetesen magyar fajták is megtalálhatóak legyenek ajánlatukban.

poharak
Weblap készítés